The Pocket TV: Makes any TV a Smart TV

Door DDC op donderdag 31 mei 2012 13:29 - Reacties (6)
Categorie: -, Views: 3.682

http://www.kickstarter.co...v-makes-any-tv-a-smart-tv

Ben normaal niet zo van het reclame maken maar kwam langs dit en leek me zeer interessant voor ons tweakers.

Het is een USB-size computer (ja hebben we vaker gezien) met Android erop.
En tijdens het kijken van het filmpje werden al mijn tweaker-dromen vervult

- Ja het kan 1080p
- Ja het heeft market acces
- Ja er zit een usb host en slave op
- Ja er zit een cardreader in
- En zelfs een afstandsbediening met Logitech Harmony (en dergelijke) ondersteuning

En voordat het standaard rijtje weer begint.
- Ja hij is duurder van de RasPi
- Ja hij is duurder dan het VIA bordje

Dus kopen kopen kopen

Als het geboden bedrag in mijn ogen te laag is behoud ik het recht om het product niet te verkopen

Door DDC op maandag 5 maart 2012 10:42 - Reacties (35)
Categorie: -, Views: 7.418

Het is een steeds meer voorkomende trend op V&A. Mensen die producten voor de helft van het geld wat ze ervoor willen krijgen erop zetten en dan het bovengenoemde zinnetje erbij.
Leuk dat je zo misschien meer viewers krijgt, maar ik haak bij het zien van zoiets meestal af.

Wil je voor iets 100 euro, begin dan bij 90 en niet bij 30.

Dat was het weer :), het is eruit.

Disco Pogo

Door DDC op vrijdag 11 maart 2011 03:53 - Reacties (7)
Categorie: -, Views: 3.954

Tingelingeling

Voor alle echte Brabanders die nog even willen nagenieten van carnaval.

Dus alle tweakers die nu nog wakker zijn omdat hun slaap ritme verneukt is door het prachtige carnaval, hulde aan jullie.

En tweakers boven de rivieren, jullie ook nog gecarnavald?

De pwamp bus van Tim

Door DDC op donderdag 16 december 2010 16:48 - Reacties (18)
Categorie: Tim's autopark, Views: 5.828

Ik had als kind altijd de wens, samen met vele andere durf ik te wedden, om later een limousine te kopen en een busje of kamper.

2 maanden geleden had ik eindelijk genoeg geld voor het tweede, een busje. Een "gewone" auto had ik al dus deze kon er mooi naast.
Gewoon zet ik expres tussen haakjes, het is namelijk een pooierbak uit '75. Met een slechte rood-zwarte kleuren combo en een mooie kofferdrager. Ik zou zeggen kijk zelf maar:

http://tweakers.net/ext/f/SSNGth6jU8Kd9pFYV0roStuY/thumb.jpg

Hiernaast zie je ook gelijk de tevens uit '75 komende Spijkstaal bus. Het is ooit een tandarts wagen geweest en heeft 40.000km gelopen.
"Waarom zo'n bus?" hoor ik je denken. Nou ik wilde sowieso graag ofwel een kamper of een bus en ik kwam deze tegen op marktplaats. Het enorme voordeel aan deze bak is dat ie in alle opzichten net binnen het B rijbewijs valt. Wielbasis is 3,40m, gewicht 3100KG. En bovenal, hij is super ruim. De hoogte aan de binnenkant is rond de 2 meter over de hele lengte en breedte, even breed als een stadsbus en een metertje of 5 lang.

En als je er in rijd voel je je ook echt als een buschauffeur. Je moet ook wel rijden als buschauffeur, als je doet alsof het een normale auto is rij je je in no time klem. Overigens moet je wel een stoere coureur zijn met het gebrek aan stuurbekrachtiging. En je portemonnee moet goed gevuld zijn, aangezien hij momenteel 1 op 5 benzine rijd :(. Maar de reacties van mensen als je er mee rijd maken het allemaal goed. Lekker met zijn 7e in de bus zitten (gewoon ergens, aangezien er geen riemen zijn mag je overal zitten als je maar stil zit), de zijdeur open, muziek uit je speakers pompen, en als het moment daar is de dukes of hazzard toeter aanknallen. Kort om een heerlijke manier van reizen

Waar ik momenteel mee bezig ben is hem een beetje op te knappen. Met zijn bijna 36 (!!!) jaar oud is het niet de jongste meer en hij heeft zo zijn probleempjes. Al valt dit gezien zijn leeftijd nog reuze mee. Waar ik nu mee zit is dat ik geen linkervoorknipperlicht heb en dat hij hier en daar aan de zijkant roest.
En voor de rest heeft zo'n bus natuurlijk super veel werk. Ik moet de hele 220 installatie gaan inbouwen, motor gaat op gas lopen, komt een bedbank combi in en nog veel meer andere kleine dingetjes.
Ook komt er een mooie computer en een Wii in (Ja rijden + motion sensor, ik weet het :))

Het probleem momenteel is met name geld :D. Door het "super zware leven" als student, de aankoop van de bus, de mercedes is het geld een beetje op. En naast de auto's moet ik natuurlijk ook mijn computers voorzien van de nieuwste hardware.

Ik ga vanavond nog eventjes foto's van het bakkie maken en de hele tekst iets netter opstellen.

Ziek thuis zitten even leuk als een midweekje op vakantie?

Door DDC op dinsdag 14 december 2010 15:48 - Reacties (25)
Categorie: -, Views: 5.562

Ik zit momenteel lekker op stage. Eventjes geen school, maar lekker van half 9 tot 5 aan het werk. Beide heeft het zijn voor en nadelen maar daar wil ik het even niet over hebben.

Vanaf eind november liep ik echter al half zwak ziek en misselijk rond op de werk vloer. Op 1 december ook maar besloten om lekker thuis in bed te gaan liggen en "lekker" uit te zieken.
Krijg ik op 2 december een telefoontje van mijn leerkracht met daarin de boodschap dat ik vandaag of morgen beter moet worden, anders moet ik een vakantie dag inleveren.
Op dat moment ging het ook al wat beter dus ik nam mezelf ook voor om de volgende dag weer te gaan. Maar het betere gevoel ging al snel weg toen ik volledig ingepakt de kou moest trotseren. Met een duizelige kop van hier tot Tokio kwam ik aan op stage. Mijn stage begeleider zag dit ook en stuurde mij die middag weer naar huis. Ik mocht gelukkig wel voor de hele dag uren schrijven.
Vrijdag, nog steeds ziek, weer besloten om thuis te blijven. En dus komt het verwachte telefoontje van mijn docent met de boodschap dat ik nu geen buffer uren meer had dus vanaf nu altijd aanwezig moest zijn.
Met dit verhaal ook naar mijn stage begeleider gegaan en die vond het ook flauwekul maar kon er niet veel aan doen. Ik ben dus ook tot aan de 7 lekker in bed blijven liggen, met wel als gevolg dat ik dus mijn vakantie mag inleveren.
Inmiddels gaat het weer een beetje beter, al heb ik sinds gister avond weer echt een terugval. Thuisblijven nu zit er niet meer in aangezien ik dan echt geen vakantie meer over houd.

Het komt er dus op neer dat je volgens onze school niet vanzelf ziek word maar dat dit een eigen keuze is. Gezien de gemiddelde werknemer 8,75 dagen ziek is in de tijdsduur van mijn stage, vind ik dat mijn school er wel een beetje rekening mee mag houden dat wij als scholieren ook mensen zijn.

Van school heb ik als tegen woord gekregen dat veel mensen zich ziek melde en vervolgens leuke dingen gingen doen en dat daarom de regel zo is.

Een half verloren vakantie verder zit ik hier met een ziek hoofd door te werken, dus ja, stage is echt top!