The Pocket TV: Makes any TV a Smart TV

Door DDC op donderdag 31 mei 2012 13:29 - Reacties (6)
Categorie: -, Views: 3.677

http://www.kickstarter.co...v-makes-any-tv-a-smart-tv

Ben normaal niet zo van het reclame maken maar kwam langs dit en leek me zeer interessant voor ons tweakers.

Het is een USB-size computer (ja hebben we vaker gezien) met Android erop.
En tijdens het kijken van het filmpje werden al mijn tweaker-dromen vervult

- Ja het kan 1080p
- Ja het heeft market acces
- Ja er zit een usb host en slave op
- Ja er zit een cardreader in
- En zelfs een afstandsbediening met Logitech Harmony (en dergelijke) ondersteuning

En voordat het standaard rijtje weer begint.
- Ja hij is duurder van de RasPi
- Ja hij is duurder dan het VIA bordje

Dus kopen kopen kopen

Volgende: Als het geboden bedrag in mijn ogen te laag is behoud ik het recht om het product niet te verkopen 03-'12 Als het geboden bedrag in mijn ogen te laag is behoud ik het recht om het product niet te verkopen

Reacties


Door Tweakers user M-Opensource, donderdag 31 mei 2012 13:41

Briljant... Dat lijkt mij nou echt gaaf...!

Ik denk dat ik meedoe met het kickstarterproject. Echter ik zie dat er pas 32k is opgehaald van de beoogde 100k met nog 39 dagen te gaan... Klinkt als niet veel tijd...

Door Tweakers user onok, donderdag 31 mei 2012 14:03

Op papier idd wel een gaaf ding. Maar ik ben toch echt benieuwd naar de real-word prestaties. Ik heb al eerder devices in huis gehaald die zeggen dat ze 1080p probleemloos aankunnen, maar vervolgens toch gaan haperen bij de zwaardere files.

Ik zie trouwens dat ze de rewards een beetje vreemd hebben ingedeeld. De populairste tiers hebben een laag maximum dat al vol zit. Zo gaan ze het natuurlijk niet redden :P

Door Tweakers user i-chat, donderdag 31 mei 2012 14:06

zoals zelf al aangegeven duurder dan het raspi bordje, dat maakt het voor mij al een no go..
want de raspi kan dit soort dingen ook, en een usb hubje met oa BT of IR dongel maakt al snel een hoop goed, ik zie niet in waarom het nog kleiner zou moeten,

bovendien een dergelijke usb stik bestaat er al en is een tijdje geleden al op tnet aangekondig, ik zie dus niet in waarom je het risico zou nemen voor een project dat alleen maar op papier bestaat, zonder keiharde garanties dat je ooit gaat krijgen wat je wilde...

Door Tweakers user truegrit, donderdag 31 mei 2012 15:56

Het is al een fysiek product, zie
What you see in the video are actual working units. We've developed several prototypes that we're using for testing and to develop the software on. Our Hardware design is complete and our software is in Beta at the moment but it's very stable so we're very close to finalizing it.


Door Tweakers user M-Opensource, vrijdag 1 juni 2012 12:09

Ik lees net een blogpost van dat bedrijf en het blijkt dat ze net meer dan een dag bezig zijn met het Kickstarterproject... En ze hebben al 44k!!! Wordt een makkie om te halen dus met nog 38 dagen te gaan...

Reageren is niet meer mogelijk